Concurs fotogràfic 2017 - resultats

El concurs fotogràfic "El Consell Esportiu i els valors a l'esport", convocat per primera vegada en aquesta temporada 2016/2017, va resultar un èxit de participació i de qualitat de les imatges.

El Consell Esportiu de l'Hospitalet va rebre més de 90 instantànies que fomentaven algun valor positiu de l'esport com l'esforç, la solidaritat, l'amistat, el joc net... De totes les imatges rebudes es van seleccionar 50 finalistes, que es van projectar a la Cloenda Jove celebrada a la Sala Salamandra 1.

El Comité Assessor va ser l'encarregat d'estudiar aquestes 50 fotografies finalistes i, després de realitzar una sèrie de votacions, la imatge guanyadora va ser una instantània feta per Paula Martínez, en un partit del benjamí masculí de l'AESE de bàsquet.

A més de la guanyadora, es van seleccionar dues fotografies finalistes, que també van rebre un reconeixement a la Cloenda Jove. La primera finalista va ser la imatge de Sandra Vericat del prebenjamí masculí de la Unificación Bellvitge, mentre que el segon finalista va ser David Giraldo, amb una fotografia de l’equip de futbol sala de l’AMPA Busquets i Punset.

 

Cal destacar que l'esport escolar de l'Hospitalet va captar perfectament l'essència del concurs, enviant imatges que realment eren capaces de generar emocions i transmetre algun dels valors positius de l'esport. Aquest fet, juntament amb haver rebut quasi 100 propostes, fan preveure un futur brillant per aquest certamen acabat de crear.