Resum del cap de setmana esportiu (1 i 2 d'abril)

El passat cap de setmana no estava marcat per un gran ventall de competicions però sí per dos esdeveniments formatius que es van dur a terme a la nostra ciutat i que van resultar de gran interès.

   

El primer a arribar va ser dissabte matí, amb el Fòrum Esport i Solidaritat, organitzat per la Familia Juanitos. El Consell Esportiu de l'Hospitalet va tenir gran protagonisme amb la ponència del seu director, Eduard Galí, a la part de Bones Pràctiques, de la mateixa forma que ho va fer una altra de les entitats convidades, Egoísmo Positivo. La part final va estar reservada per a un debat obert sobre el futur i com l'esport pot col·laborar amb la solidaritat.

Per la seva banda, diumenge va ser el torn per a la jornada de formació per a escoles de bàsquet, a càrrec del seleccionador català cadet femení, Isaac Pujol. Amb la presència de més 50 tècnics, la jornada va resultar un gran èxit, amb la presència d'entitats de l'Hospitalet i d'altres indrets de Catalunya. Tots els presents van poder prendre nota de la metodologia, tant teòrica com pràctica, d'un dels entrenadors més exitosos de la nostra ciutat.

A l'àmbit esportiu, dissabte va tenir lloc la segona fase de conjunts de gimnàstica rítmica, al Poliesportiu de La Mar Bella i amb la presència de l'AE Bellsport i el CE Barnarítmica com a representants hospitalencs. També es va disputar una nova jornada de totes les lligues dels esports d'equips dels Jocs Escolars.