El Cross Escolar es durà a terme l'11 de novembre

El Consell Esportiu de l'Hospitalet organitzarà el Cross Escolar 2017 el pròxim 11 de novembre, al circuit instal·lat a la zona esportiva de la Feixa Llarga, al barri de Bellvitge.

 

Com totes les edicions, el Cross Escolar premiarà a tots els participants amb un obsequi. A més, els tres primers classificats de cada categoria tindran un regal especial. Més enllà de les curses, la Feixa Llarga disposarà d'una zona lúdica amb diferents activitats de les quals podran gaudir tots els assistents.

Una altra de les activitats extres del Cross serà l'habitual sorteig de material esportiu, en el qual podran participar tots els corredors i corredores. Per fer-ho només hauran de deixar el seu dorsal a la carpa habilitada a la zona de sortida.

Destacar també que, per segon cop, el Cross Escolar estarà vinculat amb la commemoració del Dia Universal dels drets dels infants, motiu pel qual trobareu una carpa a la zona de sortida i es farà una lectura del manifest a la tarima d’autoritats abans del sorteig de material esportiu.

Les inscripcions, totalment gratuïtes, es poden realitzar des del 30 d'octubre fins al 10 de novembre, a les oficines del Consell Esportiu (Carrer Digoine 29), al McDonald’s L’Hospitalet Gran Vía (Plaza de Europa, 9-11) i al McDonald’s Esplugues Ronda (Vic 18, Sortida 13 Ronda Dalt).

Més informació

Full d'inscripció

 

QUADRE D'EDATS


HORARI I CIRCUITS