El Cross Escolar 2017 inclourà una Cursa Solidària

La gran novetat del Cross Escolar 2017, que es durà a terme el pròxim 11 de novembre, serà la celebració d'una Cursa Solidària, oberta a qualsevol persona, i que es correrà a les 10:45h sobre un circuit de 1.800 metres.

 

Tots els diners recaptats aniran al projecte Aliança humanitària per a l'Alimentació Infantil, un programa dut a terme per la Creu Roja i que a l'Hospitalet ajuda a més de 900 famílies amb dificultats per garantir l’alimentació adequada dels seus fills/es.

El preu del dorsal serà de dos euros, tot i que també existeix l'opció de col·laborar adquirint el dorsal 0. En aquest últim cas, la persona contribueix a la causa sense participar en la cursa. D'altra banda, Opel (Grup T Automoció) sumarà 2 euros més per cada dorsal.

A partir del 30 d'octubre us podreu inscriure de forma presencial a les oficines del Consell Esportiu (carrer Digoine 29) o a la pàgina web www.gruptautomocio.es. El mateix dia de la cursa també podreu realitzar la vostra inscripció o adquirir el dorsal 0 a les Carpes Informatives col·locades a la zona de sortida.

Més informació